Pokušale se ugurati u red za drive-in u McDonald'su, sve završilo fizičkim obračunom

Screenshot: Facebook

DRUŠTVENIM mrežama počeo se dijeliti video na kojem je zabilježeno kako se dvije žene pokušavaju progurati u redu za drive-in u McDonald'su, a zatim se fizički sukobljavaju sa zaposlenicima. 

Snimka je nastala u Enfieldu, u sjevernom Londonu, a snimila ju je jedna posjetiteljica iz svog automobila te objavila na Facebooku. 

Kako prenosi Daily Mail, žene u crnom Mercedesu su zaposlenicima rekle da žele proći do drugog objekta, no kad su ih pustili, zapravo su se pokušale ubaciti u red za drive-in, koji je, kako navodi žena koja je snimila video, bio zatvoren zbog prometne gužve. 

Zaposlenik je stao ispred njihovog automobila i pokušao ih spriječiti da prođu, nakon čega su se počele derati na njega. 

Prvo je izašla jedna i pokušala fizički odgurnuti zaposlenika od auta, usput ga psujući, zatim se vratila u auto i počela polako voziti prema njemu. Nakon toga je izašla druga koja je također pokušala odgurati zaposlenika i vrištala na njega. Ubrzo im se pridružio i poslovođa koji je bijesnim ženama dao do znanja da ih neće uslužiti. 

Nakon još malo naguravanja, snimka završava, a Daily Mail piše da su se žene nakon toga ipak vratile u automobil i odvezle se. 

Pročitajte više