Policija ispitivala Kate Moss

NAKON što je nekoliko tjedana izbjegavala kontakt s policijom, britanska manekenka Kate Moss pojavila se jučer u londonskoj policijskoj postaji Wellington House u kojoj je ispitivana o svojim dobavljačima kokaina.

Tradicionalna štura britanska policija službeno je samo priopćila da je "32-godišnja žena dobrovoljno došla u policijske prostorije zbog istrage optužbi koje ju terete za moguću zloupotrebu droge". U priopćenju se dodaje kako 32-godišnjakinja nije uhićena.

Moss, koja je nosila velika tamne naoćale i bež mantil, je prilikom odlaska iz postaje bila okružena hrpom paparazzija, pa je tako propao pokušaj njenog tihog odlaska s mjesta događaja.

Policija ju je naime htjela ispratiti kroz stražnji izlaz policijskog kompleksa, ali paparazzi su bili spremniji i uhvatili su ju na odlasku.

Kako to već jest slučaj sa zvijezdama, Moss nije komentirala što je radila u policiji, a pozivima britanskih novinara nisu odgovarali niti njezin menadžer i odvjetnik.

32-godišnja Kate otišla je iz Velike Britanije nakon što je tamošnji tabloid Daily Mirror u rujnu prošle godine objavio fotografiju na kojoj manekenka u audio studiju šmrče kokain.

Od tada Kate je uglavnom živjela u SAD-u gdje je kraće vrijeme provela u rehabilitacijskoj klinici u Arizoni.

I.K.

Pročitajte više