Policija provalila u "narkomansko gnijezdo" Amy Winehouse

SUSJEDI popularne pjevačice danas su se šokirali kad su ugledali tri policajca u uniformi i još njih desetak u civilu kako provaljuju u njezin stan. Zašto je došlo do policijske intervencije, mediji zasad ne znaju, no Amyjin suprug Blake Fielder-Civil je sat prije nasilnog ulaska u njihov stan odveden u postaju na ispitivanje. Talentirana, ali problematična pjevačica opet nešto mulja.

Policija je odbila komentirati nove probleme Amy Winehouse sa zakonom, no britanski su mediji doznali kako uhićenja niti zaplijene nije bilo. Policajci su se u stanu zadržali oko 45 minuta, a pjevačica se u svom domu nije pojavila, niti je viđena na policiji, gdje joj je odveden suprug.

Novi skandal samo je jedna u nizu tamnih mrlja koje Amy posljednjih mjeseci marljivo skuplja u svom životopisu - nedavno je uhićena u Norveškoj, a nekoliko je puta snimljena kako ulicama Londona šeta drogirana, uplakana, pa i pretučena. Unatoč sklonosti drogama, SAD su joj ipak odobrile vizu, pa će pjevačica tamo uskoro krenuti na prvu promotivnu turneju u kratkoj, ali burnoj karijeri.

Amy se prije nekoliko dana nije pojavila na snimanju spota za novi singl, čime je produkcijskoj kući prouzročila štetu od nekoliko desetaka tisuća funti. "Čekali smo je satima, nije se javljala na mobitel niti je ikome rekla kako nema namjeru doći. Takvo ponašanje zaista nema opravdanja, surađivali smo s puno većim zvijezdama od nje i nikad nismo imali takve probleme", izjavila je zaposlenica produkcije koja je trebala snimiti spot.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više