Policija uhitila Beyoncinog tjelohranitelja

SVJETSKI poznata pjevačica Beyonce i njezin suprug, reper Jay-Z, zasigurno nisu očekivali da će im se odmor pretvoriti u pravu noćnu moru. Sve je počelo u noći između utorka i srijede, oko 1 sat i 30 minuta, kad se njihov tjelohranitelj fizički sukobio sa dubrovačkim snimateljem Draganom Banovićem. Ubrzo je reagirala i policija.

Tjelohranitelju slavnog para, privremeno je oduzeta putovnica. Dubrovačko-neretvanska policija je protiv 31-godišnjeg nizozemca, također podigla kaznenu prijavu. Jahta "Va bene", duga čak 47 metara, na kojoj se Beyonce i njen suprug odmaraju nađena je pokraj Korčule, gdje je policija i uhitila tjelohranitelja.

Podignuta prijava i protiv Banovića

Dubrovački plavci su protiv tjelohranitelja, kao i Dragana Banovića podnijeli prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Pozitivne dojmove na našu zemlju, Beyonce je stekla potkraj travnja ove godine, kad je u zagrebačkoj Areni održala koncert kojim je označila početak europske turneje "I am Sasha Fierce", no pitanje je u kakvom će joj sjećanju ostati nakon ove zavrzlame.

Pročitajte više