Uhićen pjevač jednog od najvećih hitova 2000-ih, policijska fotka šokirala mnoge

Screenshot: YouTube/Myrtle Beach PD

POLICIJSKA postaja u američkom Myrtle Beachu objavila je fotografiju rock zvijezde početka 2000-ih Setha Binzera, poznatog pod umjetničkim imenom Shifty Shellshock. On je glazbenik kojeg pamtite kao pjevača benda Crazy Town koji je poznat po megahitu Butterfly. Policijska fotografija proširila se društvenim mrežama i šokirala mnoge fanove koji pišu da ga nisu prepoznali.

48-godišnji Binzer je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola još u travnju 2023. godine, a policiju su pozvali drugi vozači nakon što su uočili da krivuda automobilom. Zaustavljen je i uhićen nakon što je pao na alkotestu, piše TMZ. To se dogodilo samo nekoliko dana nakon što se Binzer potukao s kolegom iz Crazy Towna Bobbyjem Reevesom. Do okršaja je došlo nakon gaže u Myrtle Beachu.

Problemi su navodno počeli zato što se Binzer nije pojavio do samog kraja nastupa. Kad se napokon pojavio, Reeves je bio bijesan te ga je napao pred fanovima. Binzer je otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću o drogama. Pojavio se i u televizijskim reality showovima o zlouporabi supstanci Celebrity Rehab i Sober House.

Dva tjedna na vrhu Billboardove ljestvice

Butterfly, kultna pjesma koja je proslavila Crazy Town, objavljena je u listopadu 2000. kao treći singl s njihovog debitantskog albuma The Gift of Game (1999.), ali je stekla popularnost tek nakon što je službeno, s videospotom, objavljena u veljači 2001.

Pjesma je već sljedećeg mjeseca dosegla prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice u SAD-u i tamo se zadržala puna dva tjedna. S obzirom na to da se hit temelji na pjesmi Pretty Little Ditty s albuma Red Hot Chili Peppersa Mother's Milk (1989.), Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith i John Frusciante navedeni su kao koautori Butterflya. Pjesma danas ima 210 milijuna pregleda na YouTubeu.

Pročitajte više