Političara Schwarzeneggera ne smeta ni gađanje jajima

SLAVNI Terminator koji u svojim filmovima vješto izbjegava metke nije mogao pobjeći od sudara sa svježim jajem prilikom susreta sa studentima California State univerziteta u Long Beachu.

Kada ga je nepoznati "atentator" pogodio jajem koje se razlilo po sakou nastavio se smješkati, a kada je tjelohranitelj pokušao odrstraniti žuti trag s njegovog ramena jednostavno je skinuo kaput i održao promotivni govor u košulji.

Arnie je očito već dobro naučio sve oblike političke borbe i smireno podnosi sve napade i podmetanja poput nedavne vijesti da je sam davno izjavio kako je za vrijeme bilderskih dana u rodnoj Austriji izvodio seksi orgije s dečkima i curama.

Sada se on toga "ne sjeća" a za osvajanje birača troši ogromnu lovu jer je snimio još tri reklamna spota koji se emitiraju u udarnim televizijskim terminima.

Neki studenti koji se ne slažu s njegovom politikom o ilegalnim useljenicama u SAD nosili su poruke "Hasta la vista Latinos", ali većina je s odobravanjem izvikivala njegovo ime.

Mogući budući guverner Kalifornije pokazao je da ima smisla za šalu jer je nakon pogotka jajem izjavio novinarima kako mu "napadač još duguje i slaninu".

Pročitajte više