Polleo Sport ima najluđe popuste ikad, provjerite ponudu

Foto: Press

PRIPREMITE se za najluđi shopping ove godine!

Iako smo još donedavno svjedočili Black Friday groznici samo u američkim filmovima, ovaj jedinstveni shopping fenomen posljednjih se godina sve više širi i našim krajevima. Black Friday u američkoj kulturi tradicionalno označava početak blagdanskih popusta i u trgovine donosi nevjerojatna sniženja, što je idealna prilika za kupovinu božićnih poklona za najmilije po najpovoljnijim cijenama.

Po uzoru na svjetske trendove, u Polleo Sport je prije nekoliko godina po prvi put stigao Crni Sale. Ovaj se legendarni lik ove godine vraća još luđi i jači i donosi naaajbolje popuste!

Još vam ne smijemo otkriti na čemu je to Crni Sale radio cijele godine (reći ćemo vam samo da je doslovno zaplesao od sreće 😉), ali ako želite prvi otkriti akcije i kupovati po sniženim cijenama, prijavite se već danas u Polleo Sport LeoClub. Osim spomenutog, prijava u LeoClub donosi vam brojne pogodnosti:

  • besplatna dostava za narudžbe iznad 100 kn
  • 5% dodatnog popusta na određene kategorije
  • sudjelovanje u nagradnoj igri i prilika da osvojite vrijedan "Black Card" paket

Black Card paket čeka možda baš vas!

Prijavite se u LeoClub i sudjelujte u odličnoj nagradnoj igri! Uz malo sreće možda upravo vi postanete ponosni vlasnik odličnog Black Card poklon paketa, koji sadrži:

  • ekskluzivnu "Black Card" karticu trajnih popusta do 30% na cjelokupan asortiman, koja je iskoristiva u svim Polleo Sport poslovnicama i putem web shopa
  • Me:First Premium Hydrowhey (2270 g)
  • 10x Hustle Protein Bar

Sjajne vijesti za sve kojima su trening i pravilna prehrana svakodnevica, zar ne?

Nestrpljivi ste i želite što prije saznati što nam donosi Crni Sale? Prijavite se OVDJE i među prvima ćete otkriti ovogodišnje popuste i imati priliku kupovati po sniženim cijenama! Čujete muziku? Crni Sale se plesnim koracima približava Polleo Sportu! Dočekajte ga s nama i zaplešite i vi uz najbolji party popusta u gradu! ;)

 

Pročitajte više