Pomirili se Kate Hudson i Owen Wilson?

LJUBAVNI problemi koji su zvijezdu brojnih američkih komedija prije sedam mjeseci natjerali na pokušaj samoubojstva navodno su prošlost - Owen Wilson i Kate Hudson prošlog su tjedna viđeni zajedno na ručku, a trenutno se oboje nalaze u Miamiju na filmskom festivalu. "Pričaju, druže se i rješavaju stare probleme", rekao je "izvor" američkim medijima o paru kojega su se svojedobno trudile rastaviti i njihove obitelji.

Iako na Madonninu zabavu nakon dodjele Oscara nisu došli zajedno, Owen Wilson i Kate Hudson nisu se razdvajali jedno od drugog, a slično je bilo i na filmskoj premijeri prije nekoliko dana. Na filmskom festivalu u Miamiju, na kojem se Kate predstavlja kao redateljica, izbjegavaju fotografe, a njihovi prijatelji i kojekakvi "izvori" tvrde da su opet zajedno, međutim ne žele da za to znaju niti članovi njihovih obitelji.

Prije sedam mjeseci, nakon što se Owen Wilson pokušao ubiti, njegovi su roditelji glumici i bivšoj djevojci zabranili posjete, okrivljujući upravo nju za umalo tragičan događaj. Susret bivših (?) ljubavnika navodno je dogovorio Owenov brat Luke, također glumac, pa protagonisti ove nesvakidašnje holivudske priče otad komuniciraju uglavnom tajno.

U Miami su zbog filmskog festivala pristigle brojne holivudske zvijezde, poput Jennifer Aniston i Demi Moore, međutim Kate Hudson zasad drži titulu najveće dive i to zahvaljujući ponašanju na promociji redateljskog debija "Cutlass". Glumica se, naime, jako uzrujala kad su je fotografi nakon premijere filma počeli slikavati pa ih je ("kako bi u miru mogla odgovarati na pitanja") izbacila i prijetila uhićenjem.

D.K.

Pročitajte više