Pomoćnik Johnnyja Deppa tvrdi: Amber Heard je sociopatkinja

Foto: Getty Images/Guliver Image

AKO JE vjerovati riječima pomoćnika Johnnyja Deppa, njegova bivša supruga Amber Heard je ta koja je u njihovu odnosu bila "sociopatkinja", "zlostavljačica" i "makjavelijanska vladarica".

Na suđenju u parnici koju glumac vodi protiv lista The Sun, koji ga je nazvao "zlostavljačem", Deppov pomoćnik Stephen Deuters iznio je niz dokaza protiv Heard i u svom iskazu tvrdi da je glumica Deppa izložila "godinama zlostavljanja" te da je on bio "izuzetno iznenađen i zgrožen" kada su se u javnosti pojavile priče o tome kako je upravo ona zatražila zabranu pristupa protiv glumca.

Kada je upitan kako se osjećao nakon što su se razveli, Deuters je izjavio da je osjetio olakšanje, a pročitana je i poruka koju je pomoćnik poslao Deppovom prijatelju, glumcu Paulu Bettanyju: "Taj trenutak kada se sve vrati kući i sva se sranja nakupe na jednu čudovišnu hrpu katastrofe. Samo se trudim držati ga uspravnim u ovom trenutku, ali ako ništa drugo, kuja je otišla. Da, mislim na Amber - ne mamu. Jadna Betty Sue (Deppova majka) je na odlasku posljednjih šest mjeseci, bilo je to olakšanje za sve, a najviše za nju."

Deuters ju je nastavio slikovito opisivati u porukama: "Sociopatska kobila. Netalentirana pi*ka. Zbogom lošem stanju. Da, mislim na Amber, a ne mamu iako je i ona bila sam vrag."

Što se odnosa Deppa i Heard tiče, Deuters je smatrao da se radi o dvoje ljudi koji su se voljeli, ali nikada nisu smjeli biti skupa. No dodao je i da nikada nije vidio Deppa da je bio nasilan prema njoj niti da joj je prijetio. Ipak, na kraju je dodao da bi stao na njezinu stranu da je do nasilja došlo.

The Sun pak nastavlja pisati o Deppu kao nasilniku i objavio je članak u kojem tvrdi da postoje dokazi da je Amber Heard imala masnice ispod oba oka u prosincu 2015. kada je gostovala u showu Jamesa Cordena.

Doduše, Depp je tijekom suđenja priznao da je to rezultat udarca glavom, ali inzistira na tome da je udarac bio slučajan i da definitivno nije bio toliko snažan da bi ostavio takve ozljede.

To je potvrdila i holivudska stilistica Samantha McMillen koja tvrdi da je glumicu vidjela tog dana bez šminke, ali ne i masnice ispod očiju. 

"Tijekom dana jasno sam vidjela da nije imala očite ozljede, porezotine ili masnice na licu ili na bilo kojem dijelu tijela. Ali nakon showa me pitala mogu li vjerovati da je emisiju odradila s dva plava oka. No nije ih imala. Kasnije sam doznala da je Deppa optužila za nasilje prethodne večeri."

Depp tvrdi da je Heard lažirala ozljede s ciljem da ga ocrni u tužbi.

Pročitajte više