Ponosna sponzoruša iz Srbije ispričala svoju stranu priče: "Meni se isplatilo, a vi i dalje pljujte"

Foto: Instagram

SPONZORUŠE nemaju baš lijepu reputaciju u društvu. Obično se podrazumijeva kao one samo moraju biti lijepe, te "ugrabiti" bogatog starijeg frajera koji će ih uzdržavati. Jedna Srpkinja opisala je svoje iskustvo, te je u otvorenom pismu objasnila zašto se ponosi svojim životnim stilom "sponzoruše".

"Ako vam zaista smeta što postoje sponzoruše ili imate nešto protiv njihovog ponašanja, onda vi nemate svoje probleme, valjda. U suprotnom vodili biste brigu o njima", počela je svoju priču za sada nepoznata djevojka.

"Zašto sam postala sponzoruša? Bilo je prilično spontano. Imala sam sreće da moj prvi ozbiljni partner u životu bude dobrostojeći stariji muškarac. Dobro je izgledao, bio je pravi džentlmen, volio me je na neki svoj način, voljela sam i ja njega, pokazao mi je što znači živjeti život na visokoj nozi, pružio mi je financijsku sigurnost i komoditet, pomogao je čak i mojoj obitelji. Tada sam imala samo 16 godina, i brzo sam shvatila kako stvari u takvim odnosima funkcioniraju", iskreno govori ponosna sponzoruša, pišu srpski mediji.

"Sve što je tražio bila je moja podrška, razumijevanje i da ne pametujem previše, te da na neke stvari jednostavno zažmirim", objašnjava svoju ulogu. "Nisam htjela kao bilo koja od mora mojih sugrađanki grcati pola života na poslu, kukati i maštati o skupim stvarima, a da pritom sve to vrijeme dajem svoje tijelo nekim mangupima koji će me u jednom trenutku ostaviti, prevariti, ili se okrenuti za drugom suknjom. Ja ću od svoje ljepote profitirati, odlučila sam još tada. Ne, nisam tip sponzoruše koja ima želudac da bude s nekim starim tipom, ali ima i pregršt onih koji izgledaju sasvim ok, a imaju dubok džep", priča djevojka koja danas ima 27 godina, te je u sretnoj vezi s bogatim poduzetnikom.

Dodala je i kako je u svojim prošlim vezada uspjela "izvući" stan, automobile, a pokrenula je i privatni biznis. "Mukotrpan je posao izabrati one koji to žele, mukotrpan je posao zadržati ih, navesti da te zavole, taktizirati, biti dobra ljubavnica i fina djevojka istovremeno. Zato smatram da je biti sponzoruša zapravo jedna vrsta neprestanog rada", kaže djevojka koja zaključuje kako je na kraju dobro izabrala.

"Meni se isplatilo, a vi i dalje pljujte po sponzorušama", poručuje.

Pročitajte više