Ponovo se okupila ekipa iz Suitsa, ali bez Meghan Markle: "Nemamo njezin broj"

Foto: Profimedia

PRAVNA drama Suits, u kojoj se proslavila Meghan Markle, doživjela je svoju novu mladost na Netflixu, četiri godine nakon završetka serije. Serija je na streaming servis dodana u lipnju 2023. godine i dosegla je rekordnih 3.14 milijardi minuta gledanja u prvom tjednu na platformi.

Dakle, sa sigurnošću se može reći da je mnogo ljudi gledalo Suits prošle godine, a Zlatni globusi su ponovno okupili neke od glumaca na sinoćnjoj dodjeli. Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty i Gina Torres izgledali su sjajno dok su pozirali na crvenom tepihu.

Ovdje su Gabriel, koji je glumio prezgodnog Harveyja Spectera, i Patrick, koji je utjelovio genijalca Mikea Rossa, u crnim smokinzima. Sarah, kultna Donna Paulsen, nosila je dugu haljinu, a Gina, koja je utjelovila Jessicu Pearson, blistala je u crno-bijelom outfitu.

"Vidjet će ona"

Tijekom intervjua za Variety na crvenom tepihu, Gina je rekla da je njihov grupni chat za Suits "poludio" kada se saznalo da će svi ići na dodjelu Zlatnih globusa. Dodala je: "Vrlo je uzbudljivo." 

Zatim su Ginu upitali je li netko poslao poruku Meghan Markle, koja je glumila Rachel Zane, o ponovnom okupljanju, a ona je u šali rekla: "Nemamo njezin broj. Jednostavno nemamo. Vidjet će ona. Gledat će. Bit će sretna što smo ovdje."

Podsjetimo, prije nego što se povukla iz glume 2018. kako bi se udala za princa Harryja, vojvotkinja od Sussexa svjetsku je slavu postigla serijom Suits u kojoj je glumila pomoćnu pravnicu Rachel Zane sedam sezona, od 2011. do sredine 2018.

Pročitajte više