Popović protiv Severine trenutno vodi preko 80 sudskih postupaka

Foto: Robert Anic/PIXSELL

SEVERINA je dva dana zaredom provela na sudu. 

Prekjučer je na Općinski kazneni sud došla zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba te za slanje uvredljivih poruka ravnateljici sinove škole, Ljiljani Klinger. Jučer je na sud došla zbog tužbe učiteljice iz sinove škole zbog incidenta iz 2019. godine.

Protiv Severine se trenutno vodi više od 80 postupaka, piše Telegram

Od toga je njen bivši partner Milan Popović pokrenuo 17 kaznenih i 34 parnična postupka.

Borba za skrbništvo između Severine i Milana Popovića traje od 2013. godine. Ovdje možete vidjeti što se sve događalo u tih 11 godina.

Severina nakon ročišta: Nisam imala "radost" koja će mi pomoći, a kažu da sam "lipa"

"Jako je zanimljivo da je optužnica DORH-a protiv mene podignuta u rekordnom roku jer ja nisam imala svoju 'radost' koja će mi pomagati - a kažu da sam 'lipa'. Ono što je bitno je da je u ovom postupku, normalno, sve tajno, ali ono što je bitno, jako smo dugo ovdje bili. Kad sam govorila o ljudima involviranim u ovo na press-konferenciji prije pet godina, onda mi se nije vjerovalo. Sada kad su donijeli ovu presudu Vrhovnog suda, koju je odobrio neki gospodin Đuro Sessa, ne znam tko je taj čovjek, Vrhovni sud je promptno donio odluku u manje od godinu dana da mi se ponovno uzme dijete zbog proceduralne greške, jer vještaci nisu htjeli doći i još su napisali da ako se i sad to sve ponovi na Županijskom sudu, na koji se sad to sve vraća, vraća se u stvari na jednu suspektnu odluku. Vraća se na nepravomoćnu privremenu mjeru, a ne pravomoćnu presudu", izjavila je Severina nakon nedavnog ročišta.

"Dakle, privremena nepravomoćna mjera od gospođe Tee Golub, koja inače u sudskim postupcima traje 6 mjeseci, ne više, u mojem je slučaju trajala 20 mjeseci. Prekjučer sam pročitala da je predsjednica sudskih vještaka bila upitana za moj slučaj, i ona je rekla da sutkinja uopće nije smjela uzeti vještaka Grošića jer on nije sudski vještak. I ne samo to, on se opravdao da je kognitivno nesposoban i da ne može doći na Županijski sud i onda je sud rekao da se to ponovi, da se vrati na tu nepravomoćnu presudu Tee Golub, koja to uopće nije.

To je nepravomoćna privremena mjera. Znači li to da je normalno u državi Hrvatskoj da se protiv 'lipe' nije podigla optužnica DORH-a zbog toga što je pila kavu s raznim 'radostima', a ja koja, eto, kažem da sam 'lipa', ali nisam pila kavu s tim ljudima, niti bih to ikad napravila, niti bih išla s njima u isti kafić gdje te 'radosti' obitavaju", dodala je.

Pročitajte više