"Popularniji i od Messija": Zaposlenik metroa glavna je zvijezda SP-a u Kataru

Screenshot: TikTok

MLADI Kenijac kojeg na društvenim mrežama prepoznaju pod nadimkom Metro Guy postao je favorit navijača na Svjetskom prvenstvu u Kataru i istovremeno neočekivana internetska senzacija.

Član osoblja ima zadatak da nogometne navijače upućuje do obližnje stanice metroa. Zbog načina na koji vodi navijače koji napuštaju stadione do najbliže stanice, vičući "metro, metro, metro", postao je internetska senzacija.

Mnogo je radnika koji ovu uslugu obavljaju na tri linije koje vode do 8 stadiona Svjetskog prvenstva raspoređenih na pet mjesta, ali ovaj mladi Kenijac se ističe među svima ostalima.

@metro_man001 #metroman001 #souqwaqif#metro#doha#qatar#worldcup2022 ♬ original sound - metro man001

Njegov TikTok profil (@metro_man001) za tri dana dobio je 25 tisuća pratitelja, a snimke koje ga prikazuju dok iz svoje visoke sjedalice usmjerava fanove, uz ogromnu fluorescentnu rukavicu, vičući ili pjevajući preko megafona, nevjerojatno popularni - posebno na TikToku.

Zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama mnogi ga prepoznaju i pozdravljaju, a u komentarima ispod viralnih videa su se našalili da je sad "poznatiji i od Messija".

Pročitajte više