Poslastica za ljubitelje burleske: Miss Millie Dollar stiže u Zagreb!

SVJETSKI poznata umjetnica burleske i atraktivna britanska performerica Miss Millie Dollar ove će subote, 13. veljače, večer ususret Valentinovu, nastupiti na prvom Supper & Prohibition partyju u organizaciji tima zadarskog The Garden Festivala. Tema prvog Supper & Prohibition partyja koji će se održati u za ovu prigodu posebno dekoriranom filmskom studiju Jadran filma, dvadesete su godine prošlog stoljeća, zlatno doba Hollywooda, što je i službeni dress code ovog događaja.
 

Miss Millie Dollar međunarodno je priznata umjetnica koja nastupa od 2006. godine. Specijalizirala se za klasični stil burleske pronalazeći inspiraciju u radu Sally Rand. Svoju je karijeru započela u Boards at Korovas strip-klubu gdje je bila rezident izvođač. Njene atraktivne i neponovljive performerske ideje i istančan ukus, osobito kada je izrada kostima u pitanju, svaki njezin nastup čine jedinstvenim, a svaki idući još boljim. Ubrzo nakon što je njeno umijeće prepoznato u Irskoj i Engleskoj, Miss Millie Dollar postaje istinska međunarodna zvijezda burleske nastupajući u Parizu, St. Tropezu, Milanu, Los Angelesu i brojnim drugim gradovima diljem svijeta.
 
Domaćin partyja je Mario Petreković

Posljednjih mjeseci nastup Miss Millie Dollar mogao se pogledati na raznim događanjima kao što su Palais Mascotte (Švicarska), Connie Douglas (Italija), Gentry De Paris (Francuska), Monday Night Tease (SAD) i brojni drugi.
 
Nova koncepcija savršenog izlaska poput Supper & Prohibition partyja u europskim metropolama, kao što su Amsterdam i Berlin, ultimativni je hit. Domaćin zagrebačkog partyja bit će glumac i voditelj Mario Petreković. Za gurmanski dio zadužen je kulinarski virtuoz Mario Bernatović. Nakon večere na Prohibition partyju uz ples do ranih jutarnjih sati nastupaju međunarodne house atrakcije Crazy P (UK), Futureboogie (UK), Nick Show (UK) te domaći DJ Ilija Rudman.

Pročitajte više