Poslušajte novi singl Ive Herceg: Mirage



NAKON uspješnog debi singla "Neodoljiv" s više od 100,000 gledanja na YouTubeu, te plesnog hita "Ako nisi taj" koji se plasirao u sam vrh velikog broja radijskih top ljestvica, Iva Herceg objavljuje svoj treći singl - Mirage. Žanrovski Iva ostaje na tragu prethodna dva singla, odnosno u modernom popu.

Iza pjesme Mirage stoje neka od najuspješnijih imena hrvatske pop muzike. Glazbu potpisuju Andrea Čubrić i Luka Karamarko, tekst Andrea Čubrić, dok je za produkciju zaslužan producent Darko Juranović D'Knock. Pjesma je sinoć postavljena na YouTube, uz fotografije za koje je zaslužna najbolja hrvatska modna fotografkinja Biljana Gaurina.

Zašto pola godine pauze između dva singla? 24-godišnja Iva u međuvremenu je diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, da bi se sada potpuno mogla posvetiti muzici.

Ivinom veselom ljetu doprinijeli su i Jutarnji list koji ju je titulirao "Najperspektivnijom hrvatskom pjevačicom", te magazin Globus koji je Ivu uvrstio u 11 najljepših Hrvatica.

Pročitajte više