Potvrđeno: Ultra se dogodine vraća u Split

Foto: Borna Filic/PIXSELL

ORGANIZATORI festivala Ultra Europe službeno su potvrdili da se festival vraća u Split.

Split će biti domaćin osmog izdanja festivala, koji će se održati od 8. do 10. srpnja 2022. godine na Parku Mladeži, nakon čega slijedi destinacijsko glazbeno putovanje i odlazak na Brač, Hvar i Vis. 

"Osmo izdanje održat će se uz podršku Vlade Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz covid-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje", poručili su iz organizacije.

Split, Brač, Hvar...

Osmo izdanje festivala službeno započinje u četvrtak, 7. srpnja, kada je na rasporedu Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni Ultra Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.

Slijedi Ultra Brač, a već sljedećeg jutra, 12. srpnja, putuje se na Hvar. Popodnevni beach party će se preseliti na Paklene otoke, gdje će se osim programa Ultra Beach održati i večernji program Resistance Hvar.

Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja u 200 godina staroj tvrđavi Fortica na Visu. 

Podsjećamo, Ultre u Splitu zbog pandemije nije bilo ni 2020. ni 2021. godine.

Pročitajte više

 

Pročitajte više