Poznata domaća lica kao klinci - Biste li ih prepoznali?

Foto: Press/SOS dječje selo

U OVOM ovom užurbanom životnom tempu ponekad je baš lijepo stati na sekundu i 'napuniti baterije' lijepim sjećanjima iz djetinjstva. Kako bi svaka osoba imala lijepa sijećanja na djetinjstvo, poznati Hrvatoi uključili su se u kampanju kako bi pomogli potrebitoj djece bez roditelja i roditeljske skrbi. Tako je udruga SOS Dječje selo Hrvatska, koja od 1992. godine skrbi za 240-ero djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pokrenula je akciju pod nazivom #sjetise.



Tako su TV voditeljice Mia Kovačić i Nevena Rendeli podijelile fotografiju iz djetinjstva i pokazale kako su bile slatke djevojčice, dok poznatu dizajnericu Aleksandru Dojčinović nikad ne bismo prepoznali u dječjem izdanju.

Još jedno poznato lice iz svijeta mode, Vinko Filipić, također je podržao ovu hvalevrijednu kampanju i pokazao da se već u danima djetinjstva dalo naslutiti da će izrasti u zgodnog muškarca.



Svatko od nas se može uključiti u Božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetiti se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na web stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja. I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Cijena poziva iznosi 6,25 kn, pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Pročitajte više