Poznate face i zagrebačke bakice obožavaju nakit izraelske dizajnerice

OTVORENJE trgovine nakitom izraelske dizajnerice Michal Negrin večeras je privukla mnoge u novoizgrađeni centar Cascade, a među okupljenim facama svojim kratkotrajnim dolaskom se istaknula Severina, koja večeras nije bila raspoložena za davanje izjava pa nismo uspjeli saznati što Severina o radu ove dizajnerice misli, a stručno mišljenje potražili smo kod Tihane Harapin Zalepugin, koja nam je priznala da je već bacila oko na jedan komad, iako o ovoj dizajnerici otprije jako malo zna.

"Neću se praviti pametna, ne znam puno o njoj, ali sviđa mi se ovo što vidim. Već sam si našla jedan prsten", kaže nam modna agentica s bogatim iskustvom. Tihana smatra da je ponuda trgovina u Zagrebu osrednja i priznaje da se veseli svakoj novoj trgovini, pa tako i ovoj. "Ponuda u Zagrebu je i dalje osrednja, puno se trgovina otvara, ali ih se puno i zatvara. Lokali samo mijenjaju ponudu", smatra.  Kao idealnu destinaciju po svim pitanjima ističe New York, u kojem tradicionalno provodi dane poslije Nove godine i uživa.

"Blagdane ću provesti  mirno, u obiteljskoj atmosferi, sa Sašom i Mini. Mini se boji petardi pa gotovo uopće ne izlazimo tih dana. A i jedva čekam blagdane jer se onda odmorim u obiteljskoj atmosferi, bez ikakvih obaveza. A poslije Nove godine idemo u New York, za to živim cijelu godinu", smatra Tihana.

Klonovi napadaju!

S Tihanom smo prokomentirali i opću histeriju oko šopinga (ne samo božićnog) i grad pun kloniranih djevojaka koje se s vrećicama istih dućana mahnito sudaraju po šoping centrima da bi na kraju izgledale jednako. "Za to djelomično krivim osrednju ponudu, ali i konzervativno društvo u kojem živimo. Ljudi nisu skloni različitosti i vole se osjećati uniformirano, pretpostavljam da im to daje sigurnost. Ja sam apsolutno protiv ikakve uniformiranosti, zalažem se protiv. Čovjek mora imati individualnost", kaže Tihana koja smatra da je najbitnije dobro se osjećati u vlastitoj koži, a za Novu godinu ne savjetuje pretjerano kinđurenje. "Najbolje su jednostavne kombinacije, odjeća koja ne sputava i nošene cipele da ne bi bilo žuljanja", zaključuje.

Pročitajte više