Poznati Hrvati i Hrvatice pokazali su kako provode Uskrs

Foto: Instagram

BROJNI poznati Hrvati i Hrvatice današnji dan provode u krugu svoje obitelji. Neki od njih na društvenim su mrežama pokazali djelić atmosfere koja vlada u njihovom domu.

Maja Šuput objavila je fotografiju sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom. 

"Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs", napisala je pjevačica uz fotografiju. Obitelj uživa u hrani, a Maja je dom ukrasila i plišanim zečevima. 

Na Instagramu se oglasio i pjevač Jacques Houdek koji je svojim pratiteljima uputio podužu uskrsnu čestitku.

"Šunkica je stigla, glazba može početi! Sretan vam Uskrs, dragi moji. Uskrs je sreća, mir, ostvarenje, smisao - hvala ti, Bože, na svim blagoslovima, na daru Života u punom smislu! Radujmo se, vjerujmo, živimo jedni za druge, budimo bolji ljudi! 

Nek' je i više zdravoga smijeha - tu je da nas liječi i kad je najteže! Uživajmo svi u osjećaju zajedništva, mira oko blagdanskog stola i samo se volimo, puno se volimo i dijelimo sve od sebe jedni drugima. Podsjetimo se i nakon blagdana da nam tako bude lijepo svakoga dana - tu smo, živimo, darovana nam je prilika da se dignemo kad padnemo, da učimo i oživimo u djelima smisao postojanja", napisao je pjevač.

I njegova kolegica Pamela Ramljak svima je poželjela sretan Uskrs. Objavila je obiteljsku fotografiju, a sinoć je pokazala i kako su obojali jaja.

I Antonija Mišura Sandrić uskrsno jutro provodi s obitelji. Objavila je fotografiju svoje kćerkice koju je iznenadila slatkim poklonom.

"Sretan Uskrs, dragi ljudi", napisala je Antonija ranije.

A Snježana Mehun je uživala u doručku sa svojim suprugom Franzom. Par je, inače, jučer snimljen na zagrebačkoj špici, gdje je Snježana oduševila prolaznike u ružičastoj kombinaciji.

Ecija Ojdanić današnji dan provodi u prirodi, gdje je pozirala s uskrsnom košaricom.

"Sretan Uskrs, dragi moji", poručila je.

Djelić atmosfere na uskrsno jutro pokazao je i Marko Grubnić. Na Instagramu je pokazao svoj raskošni blagdanski stol.

"Uskrs je vrijeme radosti, budimo zahvalni za dar života i ljubavi. Želim vam svima sretan Uskrs. Neka vam ovaj dan donese puno sreće u vaš život", poručio je stilist.

Pročitajte više