Praunuk četničkog vojvode postao hit na Instagramu: "Kad si u dilemi, dodaj šljokice"

Foto: Instagram/Twitter

DANE ĐUJIĆ, praunuk četničkog vojvode Momčila Đujića, postao je prava zvijezda na Instagramu, gdje često objavljuje fotografije eksplicitnog sadržaja.

Dane se na Instagramu predstavlja kao Glittery Dane (Šljokičasti Dane), a najčešće objavljuje fotografije na kojima pozira polugol ili potpuno gol. Također, često mu društvo na fotografijama prave drugi muškarci s kojima pozira zagrljen ili u nekoj drugoj prisnoj pozi.

Mladog influencera očito nije previše briga za nasljeđe svog pradjeda, s kojim, čini se, nema puno zajedničkog. Njegovim objavama prevladavaju razni kostimi, golotinja i mnogo šminke, a životni moto mu je: "Kad si u dilemi, samo dodaj šljokice."

Njegov pradjed Momčilo Đujić je proglašen četničkim vojvodom te je predvodio značajan dio četnika na području sjeverne Dalmacije i zapadne Bosne tijekom Drugog svjetskog rata. Nakon rata je emigrirao u Ameriku te započeo novi život u Kaliforniji, gdje i dandanas žive njegovi potomci.

Uz to što je bio osuđen za ratne zločine, krvavi pop iz Strmice, kako su ga zvali, smatra se odgovornim za smrt oko tisuću i pol ljudi tijekom rata.

Pročitajte više