Pravi profesionalci: Reality show platio starleti 10 tisuća kuna za seks pred kamerama?

Screenshot: YouTube

REALITY show "Parovi" kontroverzan je od početka prikazivanja i produkcija uživa testirati granice dobrog ukusa, no sada je moguće da su počinili kazneno djelo.

Bivša natjecateljica, starleta Danijela Poplićanović, otkrila je da je dobila novac za seks s drugim stanarom pred kamerama, piše Avaz. Radi se 1500 eura koje je produkcija platila Danijeli kako bi se pridružila showu, seksala se s Ilijom Grahovcem, tzv "Zmajem od Šipova", i napustila show.

"Točno je da sam dobila novac za seks sa Zmajem! Nije se baš proslavio, ali nema veze, sad mi baš nedostaje. Ponovo bih ušla u Parove i spavala s njim, ali i s bilo kojim drugim muškarcem, ako dobro plate. Ja sam se pokazala u pravom svjetlu i ponosna sam zbog toga. Želim da me ljudi prepoznaju na ulici i da se fotografiraju sa mnom", rekla je starleta za Avaz.

Seks pred kamerama podigao je gledanost showa i sudionici su se dobro zabavili gledajući ga, no nije sve tako bezazleno. Ako se pokaže točnim da je primila novac za to, riječ je o kaznenom djelu za koje bi produkcija trebala odgovarati.
 

Pročitajte više