Predstavljena CD kompilacija CMC Festival Vodice 2010.

NA JUČERAŠNJOJ pressici CMC Festivala Vodice 2010., održanoj u prekrasnom ambijentu 10. kata hotela Punta u gradu domaćinu - Vodicama, predstavljena je CD kompilacija pod istoimenim nazivom "CMC Festival Vodice 2010.", u izdanju Croatia Recordsa. Ovo bogato izdanje sadrži 20 pjesama izvođača koji će 18 i 19. lipnja nastupiti na velikoj pozornici u Vodicama. Izvršni direktor CMC Televizije, g. Mario Kovač, predstavio je i kompletan plan i program festivala sa svim događanjima i popratnim sadržajima.
 

Događanja vezana uz CMC Festival kreću već sa 11. lipnja i to u klubu Piranha na zagrebačkom Jarunu gdje će se održati veliki Warm Up party. Tamo će biti nazočne i zvijezde ovogodišnjeg CMC Festivala, poput Žanamari Lalić, Bojana Jambrošića, Luke Nižetića, Antonije Šole, Feminnemki, Marka Tolje i ostalih...

Već je poznato da će se prvog službenog dana festivala, 18. lipnja održati veliki koncert Crvene Jabuke, a novost je to da će se nakon koncerta za atmosferu pobrinuti domaća klapa Godimenti sa gostima iznenađenja i to na drugom stageu. Također, i dan prije na Welcome Partyju posjetitelji će moći uživati u još jednom vrhunskom koncertu, ovoga puta od sve zapaženije zvijezde naše estrade, Igora Cukrova, i to u klubu Makina.

 
U subotu 19. lipnja osim revijalnog dijela festivala na kojem će nastupiti 20 izvođača, organizirali smo i rekreativne aktivnosti za naše novinare i izvođače. CMC Sportske igre održavat će se tijekom popodneva gdje će natjecatelji odmjeriti snage u raznim tradicionalnim igrama poput penjanja na jarbol, potezanja konopa i sl. Za vrijeme festivala pripremamo i veliko iznenađenje za sve poklonike RTL-ovog reality show-a Hrvatska Traži Zvijezdu jer će na velikoj pozornici nastupiti pobjednik ili pobjednica ovog TV spektakla. Nakon svih službenih aktivnosti zabava se seli na After Party u klub Hacienda do ranih jutarnjih sati.
 

Pročitajte više