Preljubi koji su obilježili godinu: Malo ih je, al´ su sočni!

KAKO poznati Hrvati varaju svoje supruge? Rekli bismo, prilično neuspješno, barem ukoliko je suditi po količini otkrivenih afera izvan bračnih ložnica, koje su se ove godine nagomilale. Za titulu preljubnice godine oštro su se borile dvije mlade glumice, Zrinka Cvitešić i Nataša Janjić, koje su obje oko bacile na oženjene muškarce i uzorne očeve Lokasa i Rupčića i - uspjele ih uhvatiti.

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić zaljubili su se dok su surađivali na istom projektu, a to što je Hrvoje bio u braku s majkom njegova dva sina kad se afera rađala nije spriječilo preljubnike da svoju vezu nastave. Bio je to preljub koji se novinama povlačio gotovo kao onaj Gorana Ivaniševića, uključivao je Hrvojev povratak supruzi, javna pisma na stranicama trač časopisa i svakakve javne vratolomije, a sudbina je presudila u Zrinkinu korist. Hrvoje je suprugu Tinu Rupčić konačno ostavio, svio ljubavno gnijezdo sa Zrinkom i nastavio to supruzi javno, opet preko trač časopisa nabijati (prilično neukusno) na nos.

Tina, Hrvoje, Zrinka: Preljub u kojem su svi profitirali



Međutim, ni Rupčićka ovdje nije ostala kratkih rukava; istina, izgubila je supruga, ali joj je karijera doslovno preko noći krenula uzlaznom putanjom - zanimanje medija za ovu pjevačicu naglo se utrostručilo te joj dalo dovoljno prostora da javnosti na račun privatnog prezentira svoj poslovni život.

Za razliku od Zrinke, Ivana Sila supruga je preljubnika koja iz afere svojeg supruga nije dobila ništa pozitivno (osim spoznaje da djecu rađa muškarcu koji se okreće za suknjama). Nekadašnja televizijska zvijezda i autor hvaljenog "Upitnika" Joško Lokas zaljubio se u Natašu Janjić, koja je neposredno prije nego što je legla s njim i sama bila prevarena; međutim, to je nije spriječilo u ljubovanju s oženjenim muškarcem.

Janjićka i Lokas odavno zajedno tajno, odnedavno javno

Nije je spriječila ni činjenica da je Lokasova supruga u to vrijeme bila trudna, a on poslovno vezan za njezinu obitelj. Sila je Lokasa izbacila iz stana i produkcijske kuće u kojoj je radio, Janjićku s "Mamutice", a preljubnici su svoju vezu priznali tek nedavno, krajem godine, kada su se počeli pojavljivati u javnosti zajedno, nakon mjeseci skrivanja i poricanja svoje veze.

Vic svih viceva: Željko Kerum i Fani Horvat

I taman kad su svi pomislili da će godinu obilježiti preljubi iz glumačkih krugova, pojavio se jedan iz političkih i naciju, ako ništa drugo, dobro nasmijao. Željko Kerum, građanin, poduzetnik, gradonačelnik, preljubnik, u eteru vlastite televizijske postaje objavio je da se rastaje od supruge zbog duplo mlađe i napumpane poduzetnice Fani Horvat od svoje dugogodišnje supruge i mrtav hladan to i napravio.

Nakon što je dobio izbore, naravno.

Pročitajte više