Premijerno pogledajte novi spot Marka Tolje "Lutke"

MARKO TOLJA je za pjesmu "Lutke", kojom najavljuje treći studijski album, snimio spot kojeg premijerno možete pogledati na Indexu. Uz Marka se u spotu pojavljuje i mlada riječka plesačica Maja Kereš, koja već godinama surađuje s njim. Unatoč tekstu pjesme koji je dosta kritičan prema današnjem društvu, spot je prožet veselim trenucima i pozitivnom energijom. Na kraju se marioneta pretvara u djevojku i time se cijela priča sretno završava i ostavlja nadu.

Tolja je autor kompletnog teksta i glazbe "Lutki", aranžman potpisuje njegov dugogodišnji suradnik Olja Dešić, a režiju spota Studio Biro. Tolja je na pjesmi surađivao s provjerenom ekipom vrhunskih instrumentalista, među kojima su Olja Dešić, Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Zvjezdan Ružić, Antonio Geček  i Oliver Ereš. Pjesma "Lutke" nastala je kao odraz Markovog pogleda na međuljudske odnose i općenitu situaciju u društvu. Bezlični egocentrizam uvukao se u sve pore društva, a vrijeme je da to prestane i da naši životni putevi idu u nekom boljem, davno zaboravljenom smjeru gdje vam dušu neće pregaziti iz obijesti ili dosade.

I ovaj put kvaliteta izvedbe je imperativ, baš kao što smo navikli kroz pjesme "Putujem", "Prva ljubav", Sama si i ti", "Zašto" ili "Stare dobre stvari". Iza Marka su dva odlična albuma "Stare dobre stvari" i "Vrijeme briše istinu", sudjelovanje u finalu showa "Zvijezde pjevaju", nastup u mjuziklu "Za dobra stara vremena", osvojene nagrade Porin, hrpa koncerata s Olja'zz bendom, ali i cijeli niz "uspona" koje ovaj talentirani 28-godišnjak tek treba svladati.

Pročitajte više