Premijerno pogledajte spot "Ja nisam kao ti" makedonske zvijezde Kaliopi

MAKEDONSKA pjevačka zvijezda Kaliopi, čiji glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, snimila je spot za aktualni singl "Ja nisam kao ti", koji je ujedno i najava novog albuma "Poruka", a koji bi se trebao na veliku radost obožavatelja naći u prodaji u rujnu.

Album je već sada izazvao veliko zanimanje javnosti, ne samo činjenicom da su na albumu radili velika glazbena imena poput Miroslava Rusa, Darka Juranovića D'Knocka, Ramba Amadeusa i Edina Karamazova, koji su glazbenu scenu obilježili nezaboravnim hitovima, već i podatkom da je singl "Ja nisam kao ti" iako kratko u radijskom eteru već sada privukao zavidan broj slušatelja.

Snimanje za spot se odvijalo na nekoliko zanimljivih lokacija u makedonskom ekskluzivnom planinskom odmaralištu Radikovo u Mavrovu. Popularna pjevačica pojavljuje se u urbanom retro stilu potpuno različitom od prethodnih, a možemo primijetiti da izgleda bolje nego ikad.

Spot za pjesmu "Ja nisam kao ti" strastvena je ljubavna priča gdje je Kaliopi pokazala da osim pjevačkog posjeduje i zavidan glumački talent. Režiju spota potpisuje Aleksandar Ristovski Prince, a za odjeću se pobrinuo dizajner Aleksandar Nochpal, dok je za make-up i hair-style zaslužan Sergej Varoshlija.

Pročitajte više