Preminula Vania Nonnenmacher, majka manekenke Gisele Bündchen

Foto: Instagram

Vania Nonnenmacher, majka manekenke Gisele Bündchen, preminula je u dobi od 75 godina, prenosi People.

Prema pisanju brazilskih medija, majka slavne manekenke završila je u bolnici Moinhos de Vento u Porto Alegreu, a preminula je u nedjelju nakon borbe s rakom. Osim 43-godišnjeg supermodela, Nonnenmacher je imala još petero kćeri - Giselinu blizanku Patriciju te njezine sestre Rafaele, Graziele, Gabriele i Raquel.

Nonnenmacher je bila umirovljena službenica u banci, a prema Vanity Fairu, odgajala je svoju kćer u "vrijednoj obitelji srednje klase" u gradu Horizontina u Brazilu. Bündchen je često dijelila slike i sjećanja na svoju majku na društvenim mrežama, a u rujnu je otkrila kako se brine za svoje bolesne roditelje objašnjavajući da je to "jako teško za njezinu obitelj".

"Puno toga se događalo - u svakom području mog života. Osjećam se kao da kad god pada kiša - lije. Uz sve preokrete koje život nosi, možemo učiniti samo ono što mislimo da je najbolje s obzirom na ono što se događa u našem okruženju", rekla je tada.

Inače, Vania je zaslužna za Giselinu karijeru. Manekenka se htjela profesionalno baviti odbojkom, ali majka ju je 1993. godine upisala na tečaj modelinga. Upisala je i njenu blizanku Patriciju, a nakon što su završile tečaj, dobile su nagradno putovanje u Rio de Janeiro.

Pročitajte više