Preminula zvijezda serije Obitelj Soprano

Screenshot: YouTube

VINNY VELLA preminuo je u 73. godini života. Glumac kojeg je proslavila uloga u popularnoj seriji "Obitelj Soprano" život je izgubio od posljedica raka jetre, a tužnu vijest o njegovu odlasku objavio je njegov sin Vinny Vella Junior.

"Počivaj u miru, oče, volim te i srce mi je slomljeno. Sada više ne patiš", napisao je Vella Junior na Facebook profilu i svojim riječima ražalostio kolege i mnogobrojne obožavatelje preminulog glumca.

Također, nesretna vijest je podijeljena i na Vellinoj službenoj Facebook stranici. "Tužni smo što moramo objaviti da je Vinny preminuo. Vjerujem da je on najtužniji zbog toga. Volio je život, svoju obitelj i prijatelje te obožavatelje. Bio je jedan od glumaca s najboljim humorom na malim ekranima. Imao je i integritet i ponos koji je rijetko kad viđen", stoji u objavi.

Podsjetimo, serija "Obitelj Soprano" snimala se od 1999. do 2004. godine, a pokojnom glumcu pripala je uloga Jimmyja Petrilla. Osim angažmana na malim ekranima, Vinny je glumio i u drami "Casino", kao i u komediji 'Analiziraj ovo'. 

Kada nije bio pred kamerama, Vinny je vodio vlastitu pizzeriju u Williamsburgu koju je otvorio 2008. godine.

Pročitajte više