Preplanuli kamiondžija Ciganović uljepšao otvorenje novog butika

U HRVATSKOJ je napokon otvorena prva trgovina poznatog svjetskog brenda Pepe Jeans, prilikom čega je predstavljena i nova njihova kolekcija za sezonu jesen/zima 2008/2009. Na otvorenju u City Centru One u zagrebačkom Jankomiru okupilo se mnoštvo osoba iz javnog života. 

Kristijan Potočki, bivši dečko glumice Leone Paraminski, došao je u društvu Mirne Medaković, zvijezde domaće sapunice "Zabranjena ljubav", koja je upismo na Akademiju dramske umjetnosti odustala od serije i sad čeka prve prilike da se dokaže u kazalištu.

Plivačica Ana Sršen, naša najtrofejnija paraolimpijka, na otvorenje je došla sa suprugom Borisom Šuškovićem, vlasnikom tvrtke "Wulf Sport" te poznatog lanca trgovina "Shoe Be Do", koji je u rukama ponosno držao sina Vida. Iako joj je bila velika želja da Vida rodi u vodi i iako se na to pripremala mjesecima, Ani se naposljetku nije ispunila želja, te je u bolnici rodila carskim rezom, no to nikako nije umanjilo njihovu sreću. Najpoznatija hrvatska poduzetnica, Snježana Mehun, došla je pod ruku sa Nevenom Ciganovićem Cigijem koji se za ovu priliku odjenuo u stilu kamiondžije. Stilistica Ana Lokner družila se sa ekipom iz grupe Connect, a ovaj događaj nije propustio ni Mile Kekin, frontmen Hladnoga Piva.

K.H.

Pročitajte više