Presuda o skrbništvu donesena je 5. srpnja, a Severini sin stiže tek u nedjelju

Foto: Instagram

IAKO je Severina nedavno objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom, on će kod nje stići tek ove nedjelje i ostat će 14 dana, prenosi Slobodna Dalmacija

Izvor blizak pjevačici otkrio im je i da je presuda Županijskog suda u Splitu donesena još 5. srpnja, a strankama je odaslana u kolovozu. 

Podsjećamo, Županijski je sud u povodu Severinine žalbe donio presudu kojom je preinačio presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Prema novoj presudi, mali Aleksandar 14 će dana živjeti s majkom na njezinoj adresi prebivališta u Zagrebu te isto toliko vremena s ocem, i to također na njegovoj prijavljenoj zagrebačkoj adresi, što znači da ga Popović ne može odvesti u Srbiju.

Severinin odvjetnik Mate Matić nedavno je potvrdio da je sud u Splitu donio odluku o vraćanju Severininog sina njoj u skrbništvo te istaknuo da se i dalje namjeravaju boriti da pjevačica dobije puno skrbništvo nad djetetom. 

Presudu je za Index komentirala i Severina

"Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca u centrima, na sudovima, u posebnom skrbništvu i kojekakvim poliklinikama priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje, a korupcija će, nadam se, biti razotkrivena sva oko ovog i sličnih predmeta...", rekla je Severina za Index.

Sretnu vijest pjevačica je nešto ranije objavila na koncertu u Crnoj Gori. 

"Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem", rekla je Severina, a snimke njene izjave brzo su se proširile društvenim mrežama.

Pročitajte više