Pretjerala s korištenjem: "Vibratorom sam si uništila vaginu"

Foto: Instagram

NADIA BOKODY tražila je način da začini svoj seksualni život nakon razvoda, a rješenje je pronašla u seksi igrački marke Rampant. Odluku je požalila jer je, kako kaže, "uništila" vaginu koristeći igračku šest puta dnevno.

Nakon razvoda Nadia je kupila svoj prvi vibrator, a izabrala je Rampant Rabbit one, koji je proslavila serija ''Seks i grad''. Odmah joj se svidio.

"Postala sam opsjednuta njime, lakoćom korištenja i brzinom kojom mi je omogućavao užitak nakon mjeseci u braku bez seksa", ispričala je za Mirror.

"Bilo je nevjerojatno oslobađajuće i osnažujuće preuzeti kontrolu nad svojom seksualnošću prvi put u mom životu", dodala je.

Nekoliko tjedana kasnije osjetila je bol u zdjelici pa je posjetila liječnika. Test na spolno prenosive bolesti pokazao je da je zdrava. Nakon što joj je postavio nekoliko pitanja o njenim seksualnim navikama, liječnik je zaključio da previše koristi svoj vibrator.


Nadia je priznala da ga je koristila šest puta dnevno, što je 42 puta tjedno.

"Tada sam shvatila da je bol uzrokovan pretjeranim korištenjem vibratora. Bilo je to podjednako sramotno i urnebesno", rekla je.

S obzirom na to da ona trenutno ne smije uživati u svojoj igrački, svim ženama je rekla da se klone "turbo" opcije te da vibrator koriste na srednjoj brzini.

 

Pročitajte više