Prezgodni nogometaš Gorice bacio se u manekenske vode

Foto: Ivan Borojević

VEZNJAK indonezijskog podrijetla Joey Suk najtetoviraniji je igrač HNL-a, a odnedavno se bacio u manekenske vode.

Ovaj 29-godišnjak u Hrvatsku je stigao prošlog ljeta, i to u redove prvoligaša Gorice. Pozornost javnosti i navijača privukao je zahvaljujući brojnim tetovažama po cijelom tijelu, a u slobodno se vrijeme bavi i modelingom. Nakon što je odjenuo majice hrvatskog brenda Maripa, privukao je pažnju i onih koji ne pohode utakmice Gorice. 

"Volim modu i sve što ima veze s njom. Na snimanju je bila zaista ugodna atmosfera, majice mi stoje kao salivene, što je svakako bio plus. Brzo smo sve odradili jer sam žurio po kćer u vrtić", s osmijehom je izjavio Joey. 

Maripa je brend u vlasništvu novinarke i urednice Marije Pajić, a jedan dio iznosa od kupnje svake majice odlazi udruzi Sve za nju.

"Joey svojim stilom najbolje upotpunjuje ono što nas čini drukčijima. Suradnja se dogodila spontano prilikom jedne kave. Dogovorili smo sve vrlo brzo. Nema tu prevelike mudrosti. Sviđa mi se njegov stil života, smatram da ga izdvaja iz mase i drago mi je što je i on pronašao nešto za sebe u Maripi", rekla je Marija Pajić.  

Pročitajte više