Priča o razvodu Heidi Montag i Spencera Pratta samo "predstava za medije"?

NEIMENOVANI izvor navodno blizak plastičnoj američkoj starleti Heidi Montag te njenom suprugu Spenceru Prattu američkim je tabloidima otkrio kako je cijela priča oko razvoda ovog iritantnog para samo "predstava za medije, kojom žele privući pozornost". "Oni su ovisni o medijskoj pažnji, a ovo je samo još jedna Spencerova podvala. Oni su i dalje zajedno, to će uskoro biti objavljeno. Nisu se planirali, niti se planiraju razvesti. To je samo još jedan medijski show. Čini se da nema granica onome što su njih dvoje u stanju napraviti za publicitet", naveo je isti izvor.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je objavljeno da je Montag ostavila Pratta i da se par razvodi. Tu je informaciju njen glasnogovornik potvrdio za TMZ, rekavši da Heidi traži novi dom u Malibuu te da je Pratta napustila jer se želi usredotočiti na svoju glumačku karijeru i dozlogrdila joj je loša medijska pažnja koju dobiva zbog njega. Još prije tjedan dana je Heidi na Twitteru napisala "Ja nisam Heidi Pratt, ja sam Heidi Montag". Posljednjih se tjedana pisalo o tome da Spencer maltretira Heidi, određuje joj što će raditi, brani joj kontakt s medijima te gledanje televizije i korištenje internetom. Navodno ju je tjerao i da se podvrgne novim plastičnim operacijama te je odvajao od obitelji i prijatelja.

Plavuša, koju hrvatski mediji od milja zovu američkom Simonom Gotovac, i njezin suprug Spencer Pratt, svojedobno su proglašeni najglupljim i najiritantnijim parom u Americi. Gdje su kamere i fotoobjektivi, tu su i oni, a čak su i bračne zavjete izrekli pred kamerama MTV-ja. Starleta neprestano govori o svojoj "glumačkoj karijeri", ali je u stvarnosti poznatija po broju plastičnih operacija negoli po pojavljivanju na malim ekranima. Podsjetimo, u jednom danu je napravila čak 10 operacija - operirala grudi, podignula obrve, zategnula kožu čela, popravila nos, ubrizgala masno tkivo u obraze i usne, rekonstruirala bradu, napravila liposukciju vrata te struka, bedara i bokova, operaciju ušiju te podignula stražnjicu.

Pročitajte više