Prije 20 godina glumila je tri blizanke u kultnoj sapunici: Evo kako Lucero izgleda danas

Screenshot: YouTube

HRVATI su devedesetih godina obožavali brojne sapunice i glavne glumce iz njih. Osim Esmeralde, Marisol i Rose Salvaje mnogima su u sjećanju ostale tri blizanke iz serije "Ljubavne veze" odnosno "Lazos de Amor", koje su fizički identične, no njihove osobnosti ne mogu biti različitije.

Sve tri sestre, Maríju Fernandu, Maríju Paulu i Maríju Guadalupe utjelovila je ista glumica, Lucero Hogaza León.

Serija prati tri sestre od njihova rođenja, od kojih je jedna slijepa, druga je naivna, a treća je zla. Nakon prometne nesreće u kojoj su im poginuli roditelji, Maria Guadalupe odrasta odvojeno od sestara, no život ih u jednom trenutku ponovno spoji.

Posebnu pažnju izazvao je završetak serije, koja nije imala sretan kraj za razliku od dotadašnjih sapunica, naprotiv nakon posljednje epizode vodile su se žestoke rasprave o tome koja je sestra uistinu ubijena.

Lucero danas ima 46 godina, a nije se mnogo promijenila u proteklih 20-ak godina, koliko je prošlo od završetka snimanja ove sapunice. Osim glumom, bavila se i pjevanjem pa je tako otpjevala i naslovnu temu serije "Ljubavne veze". Posljednja sapunica u kojoj je glumila bila je "Por Ella Soy Eva" 2012. godine. 

Pročitajte više