Princ Harry i Meghan otkrili planiraju li tužiti autore South Parka zbog ismijavanja

Foto: EPA/Twitter

NAKON objave nove epizode popularne animirane serije South Park, izvor je britanskim medijima rekao da je Meghan jako uznemirena zbog načina na koji su ona i njen suprug prikazani. Insajder je za britanski tabloid otkrio i da je "par angažirao odvjetnike zbog South Parka", kao i da bi "mogle uslijediti pravne posljedice". 

Odgovorili na napise

Sad se o svemu oglasio glasnogovornik para koji je odbacio navode da Meghan i Harry žele tužiti autore serije zbog nedavne epizode. "To su sve budalaštine. Potpuno neutemeljene i dosadne vijesti", rekao je glasnogovornik.

Zvijezde epizode "princ Kanade i njegova žena"

Podsjećamo, South Park se u posljednjoj epizodi dosta žestoko izrugivao princu Harryju i Meghan Markle. Epizoda nosi naziv Svjetska privatna turneja, a glavne zvijezde su "princ Kanade i njegova žena, koji pokušavaju pronaći privatnost i osamu u malom planinskom gradu".

Epizoda također sadrži scenu koja se odvija na setu TV showa. Par izlazi na pozornicu držeći natpise "želimo privatnost", dok voditelj drži primjerak prinčeve nove knjige naslova Waaah.

"Živjeli ste s kraljevskom obitelji. Imali ste sve na raspolaganju, ali kažete da vam je život bio težak. Sve ste o tome napisali u svojoj novoj knjizi Waaah", kaže im voditelj. Prinčeva supruga zatim odgovori: "Rekla sam, kao, da bi trebao napisati knjigu jer je kraljevska obitelj glupa, a također i novinari."

Pročitajte više