Princ Harry se ispričao zbog napada na fotografa

PRINC Harry se ispričao svom ocu princu Charlesu zbog incidenta pred noćnim klubom Pangea u londonskom Mayfairu, u kojem je udario fotografa i posjekao mu usnu, piše londonski "Evening Star".

Pozivajući se na neimenovani izvor, list piše da je Harryju bilo "izuzetno žao" zbog ponašanja ispred londonskog noćnog kluba u četvrtak kasno navečer, kada se sukobio s fotografom koji ga je pokušao snimiti na izlasku.

"Harry je skrušen zbog cijele stvari. Odrađen je velik broj razgovora na najvišoj razini i postoji odlučnost da se takvo što ne ponovi", kazao je viši policijski dužnosnik.

Glasnogovornik Buckinghamske palače izjavio je da je princ Harry bio udaren prvi, dok fotograf Chris Uncle (24) tvrdi da je princ napao njega.

"Princa Harryja je u lice udario foto-aparat kada su fotografi navalili na automobil u koji je pokušao ući po izlasku iz kluba. Kako je gurnuo kameru, logično je da je fotografova usnica puknula", rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji.

No, tvrdi Uncle, Harry je iznenada izletio iz automobila i nasrnuo na njega.

"Izletio je van i namjerno mi gurnuo kameru u lice. Donji dio foto-aparata pogodio me u lice i posjekao mi usnicu", dao je svoju verziju događaja Uncle.

"Bilo bi pošteno reći kako ima smisla da princ Harry što prije dođe pod kišobran oružanih snaga i da što prije krene u Sandhurts", kazao je neimenovani izvor unutar Buckinghamske palače. Harry bi trebao krenuti na obuku u vojnu školu Sandhurts.

No ovaj bi incident, koji se dogodio u 3 sata ujutro ispred kluba gdje se pušta južnoafrička glazba, mogao učvrstiti Harryjevu reputaciju playboya s naglom naravi.

Harry je prije dvije godine priznao da je pušio marihuanu i da je pio alkohol. Fotografi ga prate u stopu dok ide u noćne klubove, a tabloidi su prepuni priča o njegovim navodnim vezama s djevojkama.

Pročitajte više