Princ William ponovno slobodan

Prošlog se mjeseca par činio sretnijim no ikad. Dok su zajedno skijali obroncima švicarskih Alpa, zastajali su samo kako bi se zagrlili ili poljubili. Britanski mediji su tada počeli nagađali kako će mladi par uskoro objaviti kako se planiraju vjenčati. No, njihova veza je bila idilična samo izvana.

Prema pričanju Williamovih prijatelja, problemi su započeli još u prosincu prošle godine, kada se 24-godišnji William odlučio u potpunosti posvetiti vojnoj službi. Kako piše The Sun, Williamu je trenutno draže izlaziti i opijati se sa kolegama, nego provoditi vrijeme sa Kate. "Koliko god Kate bila zabrinuta, Willliam joj jednostavno nije posvećivao dovoljno pažnje. Ona je zapela u Londonu, dok on uživa živeći vojničkim životom u Dorsetu. Kate se osjeća frustrirano jer njihova veza velikim koracima ide unatrag." - rekao je jedan od bliskih prijatelja mladog para.

"Tijekom studija su živjeli zajedno. Sada, tri godine kasnije, sretni su ako se vide jednom tjedno. Kada i dobije slobodnu večer, radije je provede pijući sa svojim novim prijateljima iz vojske nego sa Kate." - rekao je njihov prijatelj za The Sun.

Kateini i Williamovi prijatelji kao još jedan od razloga prekida navode medijski pritisak kojeg mladi par nije mogao više podnijeti. William je nedavno izjavio kako je još premlad da bi stupio u brak.

Prošlog su mjeseca britanski mediji pisali o prinčevim divljim noćnim provodima. Naime, objavljene fotografije na kojima se William nalazi u prisnom zagrljaju s 18-godišnjom brazilskom studenticom Anom Ferreirom. Iste noći je William snimljen i u zagrljaju 19-godišnje Lise Agar.

"Osobni život princa Williama je njegova privatna stvar i ne želimo to komentirati." - rekla je za The Sun glasnogovornica Clarence Housea, ne želeći ni potvrditi ni demantirati prekid Williamove veze sa Kate, a ni Williamove lude noćne provode.

I.M.
Foto: AFP

Pročitajte više