Princ William u društvu narkomana

PRINC William i njegova djevojka Kate Middleton izlaze u klub gdje se prodaje droga, javlja britanski tabloid The Sun. Dok su Sunovi reporteri kupovali kokain od dilera princ William sjedio je svega nekoliko metara dalje u klubu Tunnel House Inn u blizini kraljevske rezidencije Highrove.

Kći princeze Anne, Zara Phillips, istovremeno se zabavljala lijevanjem octa u otkopčane hlače pijanog muškarca. Novinari su stajali u blizini kad je student rekao Zari: "Mogu ti nabaviti što god hoćeš".

Ispred kluba mladež je rolala jointove dok su Williamovi čuvari stajali u blizini.

"Prinčevi su ovdje često. Harry češće nego William. William se pristojno ponaša, ali Harry stvarno misli da je faca", rekao je zaposlenik kluba.

Williamu je to bio prvi slobodni vikend sa vojne akademije Sandhurst. "Nema šanse da će čelnici smatrati prihvatljivim da se budući časnik druži sa konzumentima droga. Dio vojnog treninga je i svijest o drogama", kaže izvor iz Sandhursta.

Ni princ Charles neće biti previše sretan. Kada je Harry 2002. uhvaćen kako puši marihuanu, poslao ga je u kliniku za odvikavanje.

M.K.

Pročitajte više