Prince William ispekao sočni roštilj i družio s Rogerom Federerom

STARIJI sin tragično preminule Lady Di posljednjih dana nalazi se u Australiji gdje prati teniski turnir Australian Open. I dok većinu dana provodi u Melbourneu, navijajući za svoje teniske favorite, Princ Harry našao je vremena i za druge aktivnosti i tako još jedom dokazao da je mnoge vrline naslijedio baš od svoje pokojne majke koja je bila poznata po svojem humanitarnom radu i brigom za običan puk.

Nakon što je pogledao nekoliko teniskih mečeva, plavokosi princ družio se Rogerom Federerom i Serenom Williams, ali i sa svojim obožavateljicama koje su ga opsjedale gdje god se pojavio. Također, Princ William posjetio je grad Flowerdale gdje je pomogao u pripremi roštilja te posjetio nezbrinutu djecu u Redfernu.

I dok se Princ William bavi humanitarnim radom, njegov mlađi brat, Princ Harry nalazi se u bazi Royal Air Forcea u Shawbury u blizini Shrewsburyja gdje su obojica polaznici škole "Defence Helicopter Flying School" nakon koje će biti obučeni piloti za vojne helikoptere. Ipak, sudeći prema mnogim informacijama koje kruže britanskim tabloidima, čini se da mlađahni Princ većinu vremena provodi u noćnim klubovima gdje se zabavlja do ranih jutarnjih sati.

Pročitajte više