Pripremite termosice, deke i vreće za spavanje: Ponovno utrka za U2 ulaznice!

SVI ONI koji još nisu uspjeli nabaviti ulaznicu za koncert grupe U2, a nisu članovi službenog U2 Fun Cluba, mogu to učiniti sutra - 3. ožujka, kad ulaznice za dodatni koncert koji će se održati 9. kolovoza kreću u prodaju. Ulaznice će se moći kupiti od 6 sati putem interneta, a od 9 sati i na svim prodajnim mjestima Ticketproa. Stoga, ponovno izvucite deke i vreće za spavanje te pripremite termosice.

Cijene ulaznica za koncert na maksimirskom stadionu iznose: 250 kuna sjeverna tribina (sjedenje), 500 kuna travnjak (stajanje), 750 kuna južna/zapadna/istočna tribina (sjedenje), 1000 kuna zapadna/istočna tribina - bliže pozornici (sjedenje), 2000 kuna VIP lože (sjedenje) i 2000 kuna Red zone - odmah do pozornice (stajanje). U redovnoj prodaji svatko ima pravo kupiti do četiri ulaznice u svim kategorijama. Prema posljednjim informacijama, članovi U2 Fan Cluba su u pretprodaji, koja završava danas u 17 sati, kupili više od 12.000 ulaznica.

Za sve one koji su nasjeli na Indexovu prvoaprilsku šalu, oba koncerta U2 će se održati u Zagrebu, na maksimirskom stadionu. Popularni irski rokeri će tako zagrebačku publiku zabavljati i 9. i 10. kolovoza. Koncert zakazan za 10. kolovoza je službeno rasprodan, a 63 tisuće ulaznica obožavatelji su razgrabili u roku od 12 sati. Za karte se čekalo u velikim redovima, a mnogi su noć prospavali na asfaltu - sve kako bi bili na koncertu. Budući da je mnogo fanova ostalo bez svojih ulaznica, organizatori su se odmah počeli raspitivati o mogućnosti da U2 napravi dodatni koncert, i uistinu su ga dogovorili - za dan ranije pa svi oni koji su u prvom krugu uspjeli nabaviti ulaznice, sad idu na "reprizu" koncerta.

I.M.
Foto: Boris Kovačev/Cropix

Pročitajte više