Priroda i mirisi: Pravi užitak za tijelo i dušu

OPĆE je poznato da prirodni sastojci poput bilja, mineralne vode ili eteričnih ulja imaju pozitivno djelovanje na naše tijelo i dušu. Doduše, naše je raspoloženje pod snažnim utjecajem stvari oko nas, pa se volimo okruživati lijepim i ugodnim predmetima, jedemo fina jela, nosimo lijepu odjeću i na koncu, ali ne manje važno, volimo lijepe mirise. Nova Herbal Essences linija proizvoda za njegu kose sa svojim nadaleko poznatim ugodnim mirisom, prirodnim sastojcima i predivnim izgledom daruje vam poseban osjećaj ugode svakog dana. Baš poput ljubavnika koji zna kako da vam ugodi: njegov miris, njegovo tijelo, njegov prirodni stil. To je on, gospodin H.E., Herbal Essences.

Herbal Essences je svjetski poznati brand čiji je glavni cilj da njegu ženske kose čini ugodnim iskustvom, a ne svakodnevnom rutinom. On pretvara njegu ženske kose u ugodnu i relaksirajuću aktivnost te užitak u posvećivanju vremena sebi, bez osjećaja dosadne i zamorne svakodnevne procedure.

Posebno u današnjem iscrpljujućem i stresnom načinu života, on postaje sve važniji za ženu kako bi zadržala svoju fizičku i psihičku ravnotežu te dobro raspoloženje. Svoj moto “prirodni užitak” dokazuje prirodnim sastojcima, predivnim mirisom i lijepim izgledom.

Nekoliko je istraživača, akademika i psihologa, dokazalo da na stanje uma utječe na stotine faktora, među kojima i mirisi. Dojmovi povezani s određenim mirisima prate nas kroz život, definiraju našu svakodnevnicu, naše raspoloženje i osjećaje. Nije čudno da nas privlače lijepi mirisi. Uspomene i iskustva mogu biti pridodane mirisima, a kasnije ih se prisjećemo jednostavnim osjetom mirisa. Može se dogoditi i da miris ponovno probudi neke osjećaje iako s njim nije povezana neka određena uspomena. Ovaj fenomen se događa jer mirise i emocije identificiramo istim dijelom velikog mozga.

Aroma terapija koristi se tim znanjem na polju liječenja i kozmetike. Već je nekoliko stotina godina prihvaćeno da određeni začini i bilje imaju izvanredan učinak na tijelo i dušu.

Eterična vas ulja razvedravaju, uklanjaju stres, čine vas lijepim i mladim. Dobro izabrana eterična ulja za kupanje mogu biti važan dodatak vašoj pripremi za rendez-vous.

Za muškarce je ženina kosa nešto vrlo posebno. Ako ih na ulici pitate koji je njihov idealan tip kose, većina će odgovoriti sljedeće: nije važno da li je kosa kratka ili duga, treba samo biti njegovana, prirodna i ugodnog mirisa. Također, nije slučajno da mnogo žena svakodnevno pere kosu samo zbog toga što vole miris svježe oprane kose. Predivni cvjetni miris Herbal Essences-a čini da užitak pranja kose ostane zapamćen.

Herbal Essences, uz sastojke koji čine kosu lijepom, sadrži i nekoliko biljnih i cvjetnih esencija koje su se koristile već davnih godina: kamilicu, kadulju, timijan, lavandu i suncokret.

Herbal Essences bit će dostupan u trgovinama i osvajati srca hrvatskih žena od srpnja 2004. Kolekcija Herbal Essences nudi ukupno 11 vrsta šampona i balzama za različite tipove kose:

- za normalnu kosu: šampon, 2u1, balzam

- za normalnu i masnu kosu: šampon, 2u1, balzam

 - za tanku ili opuštenu kosu: šampon, balzam

 - za suhu, oštećenu, obojenu i kosu tretiranu trajnom: šampon, 2u1, balzam

- šampon protiv peruti za sve tipove kose

Pročitajte više