Privatni istražitelj kaže da muškarci koji varaju uvijek rade ovu stvar koja ih odaje

Foto: Press

Privatni istražitelj Ray Ranno iz Connecticuta otkrio je ključnu radnju koju je vidio kod muškaraca koji varaju. Dok neki ljudi koji misle da ih partner vara, jednostavno slušaju instinkt i napadnu partnera, nadajući se priznanju. No ima i onih koji inzistiraju na dokazima pa unajme privatne istražitelje.

Žele čist automobil kada idu po ljubavnicu

Ranno kaže da muškarci prije sastanka s ljubavnicom redovito rade jednu stvar. Govoreći u podcastu Locked In with Ian Bick ranije ovog mjeseca, Ranno je podijelio neke od svojih mudrosti.

"Ako će tip pokupiti ljubavnicu, želi čist automobil", rekao je. Kaže da redovito vidi muškarce kako čiste svoj automobil prije nego odu do ljubavnice.

"Čim netko ode u autopraonicu, pomislim 'Ha ha, što je sljedeće?' Nevjerojatno je kako to rade. Žene ne toliko. Žene to ne rade toliko jer obično uskoče u auto muškarca, a muškarci uvijek žele voziti. Jako je rijetko da vidim tipa da uskoči u auto žene", dodaje.

Otkrio je i kako uhvati ljude na djelu. Kaže da, iako ima dobru kameru kojima fotografira, ima i lažnu šalicu u kojoj se nalazi kamera tako da može neprimjetno promatrati ljude na javnom mjestu.

"Ako uđem u kafić ili supermarket, gdje god trebam, samo skinem poklopac sa šalice, uključim kameru, stavim poklopac i izgleda kao da hodam okolo s kavom. U međuvremenu sve snimam", rekao je. Nakon što prikupi dovoljno dokaza, videozapisi i slike idu osobi koja ga plaća.

Pročitajte više