Problemi na dvoru? Princ Charles još nije vidio svog novorođenog unuka

Foto: Wenn

PRINC Charles još nije vidio treće dijete princa Williama i Kate Middleton iako je dječak koji još nema ime na svijet stigao u ponedjeljak.

Charles se trenutno nalazi u Škotskoj, na odmoru, a Daily Mail piše da bi malenog mogao vidjeti najranije danas, a moguće i kasnije. Već dugo kruže glasine da postoje tenzije između princa Williama i Charlesa, najviše zbog toga koliko on i Camilla mogu viđati unuke. Naime, Charles navodno smatra da se Kateini roditelji mnogo više druže s djecom nego on i Camilla.

Charles i Camilla bili su u svom domu u Škotskoj i u ponedjeljak, kad je Kate rodila, a Charles navodno nije mogao odmah odletjeti u London jer je u srijedu imao službene dužnosti u Francuskoj. Privatnim avionom je prevezen iz Škotske u Francusku i natrag, navodno o troškovima organizatora događaja na kojem je morao sudjelovati.

70-godišnji Charles navodno trenutno dogovara put u London, no nejasno je zašto nije odletio još jučer pošto od srijede nije imao službenih dužnosti u rasporedu. 

Ipak, Charles nije jedini stariji član kraljevske obitelji koji nije vidio prinovu. Ni kraljica Elizabeth ni princ Philip nisu upoznali dječaka jer se trenutno nalaze u Windsoru gdje se Philip oporavlja od operacije kuka zbog čega ne može putovati. 

Pročitajte više