Problemi u braku: Nikola Pokrivač više ne živi sa suprugom

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ Nikola Pokrivač i njegova supruga Katarina posljednjih mjeseci više ne žive zajedno, otkrile su osobe bliske paru za magazin Story. Ni Nikola ni Katarina nisu željeli komentirati svoj bračni život. Vjenčali su se u lipnju 2014. godine, a imaju trogodišnju kćer Niku.

U kolovozu 2015. godine bivši je nogometni reprezentativac obolio od klasičnog Hodgkinova limfoma. Prvi mjeseci su mu bili najteži jer je morao biti u potpunoj izolaciji, a obitelj ga je mogla gledati samo kroz staklo. Prošao je brojne kemoterapije, čak je u dresu Slavena opet zaigrao nogomet, ali bolest mu se vratila. 
 
Nije odustao ni nakon što mu se rak vratio treći put, a nakon presađivanja koštane srži primljene od svoje majke Ane oporavio se.

"Prije svega, nikome ne bih htio da prolazi ovo, baš nikome. Nema ništa gore od toga. Cijeli život ti nekoliko puta prođe kroz glavu i svašta se pitaš i preispituješ. Moja osnovna poruka svima koji boluju od raka i bore se s njim je, nikada nemojte odustati, ali baš nikada", rekao je svojedobno za Index te dodao:

"U karijeri gotovo da nikada nisam bio ikako, a kamoli ozbiljnije ozlijeđen i onda se zadnjih godina borim za život protiv raka."

Pročitajte više