Procijenite sami: Emily Scott proglašena najseksi Australkom

JOŠ JEDNA u nizu djevojaka koja za kruh zarađuje skidanjem u muškim časopisima, ovih je dana snimila nove fotografije za magazin Ralph. Prema mišljenju čitatelja, seksi Emily Scott je najzgodnija Australka. Kad se sisata 26-godišnjakinja prije dvije godine prvi put fotografirala za jedan australski časopis nitko nije pomislio kako će u tako kratkom vremenu snimiti editorijale za najprestižnije svjetske časopise.

Emily je do sada pozirala za Maxim, FHM, Loaded, Stuff, Nuts, Zoo te Playboy. Osim, poziranjem Emily se bavi i glazbom. Naime, 26-godišnja manekenka je i DJ. Često je znala putovati po Europi, Aziji i Australiji kako bi puštala glazbu u najvećim i najpopularnijim klubovima. Baš kao što to i priliči djevojkama poput nje, Emily je također vrlo otvorena kada je seks u pitanju.

"Seks u troje može biti dobar i loš, sve ovisi o ljudima koji su u njega uključeni"

Tako je recimo priznala da ima pun ormar seksi krpica koje su za nju neizostavan dio svakodnevice. "Seks u troje može biti dobar i loš, sve ovisi o ljudima koji su u njega uključeni", priznala je kontroverzna Australka koja se jednom prilikom snimala kamerom tijekom seksa kako bi vidjela što radi dobro, a što ne.

"Dok to radiš, misliš da si poput pornozvijezde, ali kad se promatraš na videosnimci puno si kritičniji. Uvijek se nešto može bolje napraviti", dodala je Emily Scott. Kod muškaraca je, kaže, privlače lijepe ruke, miris i prsa. "Imam neki problem s rukama i dlanovima. One su jako bitne iako mnogi ne misle tako. Uvijek želim da muškarac ima mekane i čiste dlanove", priznala je Emily u posljednjem intervjuu za Ralph.

A.M.
Foto: Ralph

Pročitajte više