Procurile gole fotke Amande Seyfried s bivšim dečkom

Foto: Instagram

HOLLYWOOD izgleda ima ozbiljan problem s hakerima i Amanda Seyfried najnovija je žrtva krađe golih fotografija, prenosi Elitedaily.

Osim prikaza njezinog obnaženog tijela, na fotografijama se nalazi i u intimnim trenucima s bivšim dečkom Justinom Longom s kojim je hodala od 2013. do 2015. godine. Fotografije su ukradene i objavljene na internetu bez njezina dopuštenja.

Izgleda da je Amanda žrtva istih hakera kao i Emma Watson. Glumičini odvjetnici poslali su oštro pismo stranici na kojoj su fotke objavljene ističući kako je "nekoliko vrlo privatnih fotografija Amande Seyfried u raznim izdanjima obnaženosti i intimnim trenucima s bivšim dečkom ukradeno i objavljeno" te zahtijevaju da se slike odmah maknu.

Amanda je danas zaručena s Thomason Sadoskiem s kojim očekuje i dijete. Glumica je poznata po ulogama u filmovima "Mamma Mia!" i "Les Misérables".

Nedavno su istih problema imale i Emily Ratajkowski, Lucy Hale i Maisie Williams, a kroz sličan skandal 2014. godine prošle su i Rihanna i Jennifer Lawrence.

Pročitajte više