Profesionalni vojnik u Jokeru znao sve do 7. pitanja, onda mu stvari krenule nizbrdo

Foto: Press

U kvizu Joker profesionalni vojnik Ivan Zlojić (49) imao je sve točne odgovore do sedmog pitanja, kada je za njega sve pošlo nizbrdo.

Poslije pitanja iz daleke povijesti gotovo nije više imao točnih odgovora. "Kako je bilo ime rimskom caru Vespazijanu?" A) August B )Tit Flavije C) Marko Aurelije ili D) Antonije? Točan je odgovor B, a Ivan se odlučio za D.

Sreću i znanje okušao je još i na 12. pitanju koje mu je moglo donijeti nagradu, međutim, bezuspješno te je naposljetku na novčanoj ljestvici pao na nulu. "Svojim ugrizom izaziva krvni ugrušak, a 2017. je otkriveno da bi taj otrov mogao biti lijek za ljude – koja je to životinja?" A) glavati otrovni piton B) komodski zmaj C) stjenica ili D) amazonski pauk? Ivanu je izgledalo da je točan dogovor D, a točan je bio ipak odgovor B.

O sportu i Grubniću znao sve

Kao što je i najavio, najbolje mu je išla tema sporta, pa je bez puno razmišljanja odgovorio na pitanje: "Po kojem je mitskom čudovištu nadimak dobio legendarni brazilski MMA borac, Antonio Rodrigo Nogueira?" A) kiklop B) minotaur B) behemot ili D) kentaur? Točan je odgovor B) minotaur.

Ivan nije imao ni poteškoća s pitanjem o poznatom hrvatskom stilistu: "Koje je pravo ime i prezime Modnog mačka?" A) Marko Grubnić B) Viktor Drago C) Saša Joka ili D) Juraj Zigman? Točan se odgovor skrivao iza opcije A. No, ta su pitanja bila u prvom dijelu kviza, a u drugom nije imao toliko sreće, pa je kući otišao bez novčane nagrade.

Pročitajte više