Ljudi koji su kupili ovaj vibrator nisu imali pojma što on još radi, proizvođač se ispričao

Foto: Press

PROIZVOĐAČ seks igračaka Lovense ispričao se nakon što je otkriveno da je jedan od njegovih proizvoda, konkretno vibrator, potajice snimao svoje korisnike.

Nakon što su korisnici shvatili da vibrator kojim se daljinski upravlja putem aplikacije na mobitelu snima audio zapise i sprema ih na mobitelu, proizvođač je za snimanje okrivio "manju grešku u softwareu".

Korisnici su se o snimljenom materijalu raspisali na Redditu i tako upozorili i druge da i oni provjere što je njihov vibrator snimio. Tako je poznato da je jedan od korisnika nabasao na šestominutnu snimku svog korištenja vibratora.

"Švrljao sam po telefonu kad sam našao file .3gp nazvan 'tempSoundPlay.3gp' u folderu aplikacije. File je činila šestominutna snimka posljednjeg puta kad sam putem aplikacije kontrolirao partneričin vibrator. Ni u jednom trenutku nisam želio da aplikacija snima cijelo naše korištenje vibratora", opisao je.

Iz tvrtke su obećali da će popraviti pogrešku.

"Taj file ostaje na vašem mobitelu, umjesto da se izbriše nakon korištenja. Jednom kad se file kreira, nastavlja snimati novu snimku preko stare", pojasnio je glasnogovornik tvrtke. 

Pročitajte više