Pronašli smo kuće pokraj Zagreba koje se prodaju za manje od 50 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

NEKRETNINE po pristupačnoj cijeni koje nisu previše udaljene od glavnog grada na Index Oglasima su uvijek posebno popularne. Trenutno se na našem oglasniku prodaje oko 35 tisuća kuća, a više od tri i pol tisuće nalazi ih se u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

U ovom članku smo se fokusirali upravo na takve oglase i izdvojili pet najpovoljnijih ponuda. Ove nekretnine u Zagrebačkoj županiji možete kupiti s budžetom od 45 tisuća eura!

Kuća na obroncima Samoborskog gorja

Ova kuća od 70 metara kvadratnih je pogodna za stanovanje ili kao kuća za odmor. Okućnica je velika  2048 m2, a priroda, zelenilo i mirno okruženje su zagarantirani. Uz kuću se nalazi i voćnjak s raznim domaćim sortama voćaka, kao i mali vrt. Kuća je djelomično namještena, posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a prodaje se za 45 tisuća eura.

Preslatka vikend-kućica kod Velike Gorice

Oglašivač tvrdi da je ova nekretnina savršeno mjesto za bijeg od svakodnevice. Neodoljiv šarm i pogled na prirodnu ljepotu dovoljni su razlozi za kupnju ove preslatke kućice za odmor koja je pogodna i za stanovanje. Njezina površina je 45 m2, a krasi je dvorište od 937 m2 te voćnjak od 867 m2. Kuća je kompletno uređena i održavana, kao i njezina okućnica, a prodaje se za 40 tisuća eura.

Održavana kuća u naselju Kloštar Ivanić

Ova funkcionalna i održavana vikend kuća od 89 četvornih metara stambene površine nalazi se u naselju Kloštar Ivanić i smještena je na jako lijepom mjestu s predivnim pogledom s brda na naselje. Vlasništvo je uredno, nekretnina je legalizirana, a cijena iznosi 33 tisuće eura.

Povoljna kuća u Gornjoj Topličici

Visoka prizemnica od 102 m2 nalazi se u Gornjoj Topličici, u neposrednoj blizini Sv. Ivana Zeline, a prodaje se već za 28 tisuća eura. Dolazi s okućnicom od 1.200 m2, smještena je na brežuljku u slijepoj ulici uz jezerce te pruža apsolutni mir. Uz to je i dobro povezana sa Zagrebom i okolnim mjestima, a mjesto se planski uređuje za turizam, što otvara razne dodatne mogućnosti.

Drvena kuća u Pisarovini

Ovu drvenu kuću u Pisarovini možete imati već za 22 tisuće eura! Kuća je kompletno obnovljena, velika je 37 metara kvadratnih i izgleda jako zanimljivo. Posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, vlasništvo je čisto i pogodna je vikendicu ili za život. Nedaleko od kuće se nalaze i sportski ribnjaci, a udaljenost od rijeke Kupe je tek dva kilometra.

Pročitajte više