Pronašli smo najluđe Halloween partije (na kojima će sigurno biti seksi vještica i vampirica...)

Foto: Index/Facebook

BLIŽI se Halloween, najstrašniji, ali i jedan od najzabavnijih dana u godini. Dok neki Halloween smatraju blesavom američkom izmišljotinom, drugi u njemu vide odličnu priliku za ludu zabavu.

Za sve vas koji se jedva čekate sutra maskirati i zabaviti, pronašli smo najbolje Halloween tulume u Zagrebu i Splitu.

Zagreb

Johann Franck će se 31. listopada pretvoriti u dom strašnog klauna Pennywisea i potruditi se da se suočite sa svojim najvećim strahovima. Za maskirane je ulaz besplatan, a ako niste maskirani - strahujte od naplate.

Opera se na jednu noć pretvara u jezivu kuću strave u kojoj biste se mogli jezivo dobro zabaviti. Ako se maskirate, nećete platiti upad i dobit ćete besplatno jedno piće, a oni koji dođu nemaskirani će uz kupnju ulaznice dobiti i masku.

Swanky Monkey Garden također priprema strašnu noć punu zabave, no najavljuju da se ne morate maskirati isključivo u nešto strašno - u redu je ako se maskirate i u nešto što ste cijele godine! Imat će i nagradnu igru u kojoj biraju tri najbolje maske.

U Hollywoodu vas očekuju "vještice s Tuškanca" pa se pripremite na metle, šišmiše, bradavičaste noseve, ali i seksi cure u kostimima vještica. Ulaz je slobodan, a iz Hollywooda poručuju da je skroz ok ako ste kod njih "mortus".

Ako Halloween želite provesti u domaćoj atmosferi, Gostiona na Cvjetnom trgu priprema ludu zabavu. Tamo ćete moći uživati u glazbi uživo, a dečki poručuju da će za sve one koji dođu pod maskama točiti "čisti napalm".

Katran se pretvara u jezivu ordinaciju dr. Kruegera. "Bolnica na kraju grada" primit će vrlo rado sve maskirane, a oni nemaskirani morat će se maskirati na ulazu. Party počinje u 22 sata.

U Močvari vas čeka "močvarni party na dva floora". Apokaliptični prizori slasher hororaca po zidovima kluba izmjenjivat će se sa svjetlosnim efektima na ovoj ludoj Halloween zabavi.

Split

Ekipa u Jazzbini odlučila je Halloween party održati sljedeći vikend, 3. i 4. studenog. Ako ste dovoljno strpljivi, tamo vas čeka jezivo dobar party, a i prilika da dva puta u tjednu proslavite Noć vještica.

U Kocki su već večeras pripremili reviju kratkih filmova za Halloween, a onda se sutra možete vratiti na pravi tulum uz DJ-a.

U klubu Central čeka vas pravi DJ spektakl, a za posjetitelje su pripremili i body paint te nagradnu igru s jezivo dobrim nagradama.

Pročitajte više