Evo nekih kreativnih ideja za uskrsni stol koje niste dosad probali

Foto: Press

Proljeće nam je stiglo, a s njime dolazi i vrijeme za stvaranje nezaboravnih uspomena s obitelji i prijateljima na otvorenom. Bez obzira imate li mali balkon ili prostrani vrt, pravi je trenutak da svoj vanjski prostor pretvorite u oazu udobnosti i elegancije i preselite svoj uskrsni stol van blagovaonice.

Stilizirana terasa za nezaboravan Uskrs

Pod blagim proljetnim suncem, vrtni stol i stolice pozivaju na blagdansku gozbu. Tamna elegancija stola uvijek odlično funkcionira u kombinaciji s prirodnim pletenjem vrtnih stolica. Različiti svijećnjaci i fenjeri pružaju rustikalni šarm, uz vaze s cvijećem i dekorativne tanjure, a platnene salvete dodatno se ističu u prstenu od morske trave.

Prostrana terasa za obiteljska okupljanja

Osvježite svoj prostor zanimljivim tematskim kutcima. Zasadite začinsko bilje i proljetnice, osmislite kutak za osvježenje, a ne zaboravite i na oazu za opuštanje nakon šunkice, jaja ili popularne torte od mrkve. Ovdje će vam više nego dobro doći jedna ili dvije lounge stolice.

Lampioni, svijeće i tegle za cvijeće stvaraju romantičnu atmosferu, dok slamnati šešir dodaje notu opuštenog šarma. Velika tegla s biljkama donosi svježinu u prostor i podsjeća na dolazak toplih ljetnih dana.

Maksimalno iskoristite vanjski prostor

Poigrajte se raznim biljkama i uklopite ih uz dekoracije prirodnih tonova, a kod dekoriranja stolova iskoristite efektne pletene podmetače i svježe grančice uz salvete. U večernjim satima dobro će vam doći pokoja baterijska lampa, svijećnjak, ali i topla dekica.

Ne čekajte da proljeće i ljeto samo prođu pored vas. Iskoristite svaki trenutak pod otvorenim nebom uz novu JYSK kolekciju vrtnog namještaja i dekoracija. Uživajte u obilju smijeha, obiteljske radosti i predivnih uspomena.

Pročitajte više